• icon
image

 

Na bijna dertig jaar onze eigen zaken te hebben gerund, werd het tijd om ons leven een nieuwe wending te geven. In Halle vonden wij een mooie woning! Na veel breek en schilderwerk, was de tijd rijp – voor uw gastvrouw Karin – om te starten met een B&B.

Gelegen in een herenhuis, tussen de Zenne en het kanaal Brussel-Charleroi, is dit een prima uitvalsbasis voor zakelijk of recreatief toerisme. Door de ligging in het levendige centrum van de stad hebt u een ruime keuze aan restaurants, winkels en bezienswaardigheden. Halle ligt in de Zennevallei en aan het begin van het heuvelachtige Pajottenland, waar fietsers en wandelaars hun gading vinden!

KAAI 16 telt vier stijlvolle kamers die voldoen aan alle comfort. Op de eerste verdieping, kan je 's morgens genieten van een lekker ontbijt met streekproducten. 's Avonds kan je er nog even ontspannen in de zithoek met een lekker drankje.

Een karaktervol interieur
De inkom- en trappenhall is in zijn authenticiteit hersteld.
Op de eerste verdieping, waar zich de ontbijtruimte en de ontspanningshoek bevinden, hebben we genres gecombineerd en daardoor een eigen stijl gecreëerd. De kamers en badkamers zijn hedendaags ingericht.

Terras & tuin
Kaai 16 beschikt ook over een terras en tuintje met uitzicht op het stadspark. Tijdens de mooie dagen kan je er lekker ontspannen met een goed boek.
Vermits onze B&B rookvrij is, kunnen de rokers hier terecht !